Vacature plaatsen

Binnen 5 minuten uw vacature plaatsen op al onze vacaturesites verspreidt over de EU? En ook nog in de taal van de werkzoekenden?

Dat kan!

EUwerk.nl is de vacaturesite voor Nederlandstalige werkgevers die arbeidskrachten zoeken in de gehele EU en Nederlandstalige werkzoekenden die ook buiten de landsgrenzen zoeken naar een baan. EUwerk.nl is onderdeel van een groot aantal vacaturesites gericht op werkzoekenden in de gehele Europese Unie.

Met het plaatsen van 1 vacature in uw eigen taal wordt die automatisch omgezet in andere talen en geplaatst op onze vacaturesites verspreidt over de Europese Unie. Binnen 5 minuten kunt u een groot deel van de EU bereiken in de taal van de werkzoekenden. U bepaalt zelf in welke taal en welke landen uw advertentie te zien is.

Heeft u interesse in het plaatsen van een vacature in 1 of meerdere landen tegelijk? Een reclamecampagne in een specifiek land? Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met EUconnects B.V. en ontdek hoe uw bedrijf centraal kan staan in de gehele Europese Unie. Mail naar: info@EUconnects.nl en wij nemen gelijk contact met u op.

EUwerk.nl is een samenwerkingsverband van een aantal ervaren wervingsbureaus uit Nederland en Hongarije met als doel de Europese werkzoekenden en bedrijven die een personeelstekort hebben, beter, en sneller, bij elkaar te brengen.

EUwerk.nl richt zich voornamelijk op de:

Bouw sector
Technische sector
Automotive sector
Productie, Uitvoerende en Procesindustrie
Transport & Logistieke sector
Land en tuinbouw, Bosbouw, Visserij en Milieu sector
ICT en Automatisering
Gezondheidszorg
Dienstverlenings sector
Marketing, Design en Grafische sector

Neem contact met ons op